Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Lefkoşa, Girne ve Karpaz ücretsiz öğrenci servisleri hakkında..

Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2024, Çarşamba

Lefkoşa–DAÜ–Lefkoşa, Girne – DAÜ–Girne ve Karpaz–DAÜ –Karpaz arasında hizmet veren ücretsiz öğrenci servislerimiz 19 Ocak 2023, Cuma gününden itibaren sona erecektir. (Sınavların son günü olan 18 Ocak, Perşembe günü servislerimizin hizmet vereceği son gündür.)

2022-23 Bahar Dönemi başlangıcı olan 15 Şubat 2023, Perşembe günü Lefkoşa, Girne ve Karpaz servislerimiz hizmet vermeye başlayacaktır. Bahar döneminde ücretsiz servislerden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren Ulaşım İşleri Ofisine gelerek kayıt yapmaları gerekmektedir. Kayıt için gerekli belgeler aşağıda sunulmuştur. Güz döneminde belgelerini getiren öğrencilerimiz tekrar belge getirmesine gerek yoktur ancak ofisimize gelerek Bahar dönemi için yeni kayıt yaparak otobüs biniş kartlarını almaları gerekmektedir. Kayıt için son gün 23 Şubat 2024'dür. Bu tarihten sonra biniş kartı olmayan öğrenciler otobüse alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

DAÜ Ulaşım İşleri Şubesi

Kayıt için gerekli belgeler:

KKTC vatandaşı öğrenciler:

İkamet ettikleri bölge muhtarından ikametgah belgesi

Diğer ülke vatandaşı öğrenciler:

İkamet ettikleri bölge muhtarından ikametgah belgesi ve kira sözleşmesi

DAÜ Web Siteleri