Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Yol çalışmalarının devam etmesi sebebiyle DAÜ Ana Çıkış–Giriş ve Salamis Yolu..

Yayınlanma Tarihi: 14 Şubat 2018, Çarşamba

Gazimağusa Belediyesinin yol kazı çalışmalarının devam etmesi sebebiyle 15 Şubat 2018 tarihinden itibaren uzun bir süre daha DAÜ Ana Çıkış–Giriş ve Salamis Yolu güzergahı  trafiğe kapalı olacaktır.

Gazimağusa-Üniversite güzergahında, hat 1 ve hat 4 nolu servisi kullanacak olan öğrenciler,  kampüs içi ana durak ve diğer duraklardan alınıp Sosyal Konutlar çıkış ve giriş yolu güzergahından  servisleri sağlanacaktır. Ayrıca Yeni Lemar ve Sakarya durakları yerine Sinemis Yurdu yanındaki Mağusa Arena Spor Salonu önünden öğrenci taşımacılığı yapılacaktır.

Sadece sabah  08:00'de ve öğleden sonra 16:40' dan itibaren hat 1 ve hat 4 nolu servislerde, DAÜ Ana Çıkış-Giriş ve Salamis  Yolu güzergahı  kullanılacaktır.

Bilgilerinize saygı ile duyurulur,